Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 26 maj, 2015 - 06:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:47

44-åring dömd för misshandel

En 44-årig man har dömts för misshandel. Det här var den andra misshandelsdomen mot honom på kort tid. I januari 2013 dömdes mannen till villkorligt fängelse i sex månader, och tingsrätten bestämde nu att mannen får tillbringa två av de månaderna i fängelse eftersom han nu fällts för misshandel igen.
Det nya misshandelsfallet inträffade i april 2013 då 44-åringen knuffade en annan man av en stol och misshandlade honom när han låg på marken. Offret fick bland annat en fraktur i underarmen efter misshandeln. För det brottet dömde tingsrätten 44-åringen till åtta månaders fängelse som omvandlas till 237 timmar samhällstjänst. 44-åringen ska också betala 1000 euro i ersättning för sveda och värk, en ersättning som betalas till offrets dödsbo eftersom han avlidit sedan händelsen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »