Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 6 oktober, 2015 - 05:50Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:28

ÅD presenterade valprogram

Det är naturligt att ett livskraftigt landskap växer befolkningsmässigt, men vi anser att invandring av arbete och kärlek är tillräcklig. Det skriver valmansföreningen Åländsk demokrati i sitt valprogram som presenterades i går. Man ser sig själva som det enda alternativet i flyktingfrågan och har delat in sitt valprogram i flyktingpolitik och allmän politik. Av Ålands demokratis flyktingpolitik framgår bland annat att man är helt emot flyktingförläggningar på Åland och flyktinginvandring från det man kallar högriskländer. I sin allmänna politik lyfter Åländsk demokrati bland annat fram att alla som har folkpension ska få ett pensionsarvode på 100 euro per månad som ska finansieras med PAF-medel. Man vill också jobba för att få bort skattegränsproblematiken och minska byråkratin för nystartade företag.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »