Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 25 augusti, 2016 - 13:35Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:10

Bolstaholm kräver inte parkeringskort

Bolstaholms gård tänker inte kräva att deras besökare ska ha parkeringskort när dom kommer till Skördefesten.
- Vi har tagit del av kritiken mot parkeringskortet och många av våra stamkunder är missnöjda med det alternativet, så därför håller vi kvar vid parkeringsholken där man får betala frivillig parkeringsavgift, säger Henrik Sundberg på Bolstaholms gård.
Sundberg säger också att dom är medvetna om att dom går emot styrelsens beslut och öppnar för att lämna Skördefesten inför kommande år om det är så konsekvensen blir. - I sådana fall ordnar vi en egen fest, säger Sundberg.
Conny Rosenberg är ordförande för Skördefestens vänner och han säger att styrelsen i dagsläget inte har tagit ställning till att Bolstaholm tänker göra en egen variant. Rosenberg påpekar att systemet med parkeringskort är nytt och att gårdarna ska vara liberala och att ingen blir stoppad om man inte har parkeringskort.

Reporter: Owe Sjöblom
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »