Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 27 juli, 2015 - 06:41Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:38

Dan Erikssons allsång lockade många

Sammanlagt 450 personer besökte de tre allsångskvällar som ordnades i badhuspaviljongen i helgen. Det var Dan Eriksson som tillsammans med flera åländska gästartister ledde allsången, som många i publiken tyckte blev ett kärt återseende.

- Det känns mycket bra, äntligen får man uppleva gamla minnen igen, säger Ingmar Wikman som var en av dom som besökte badhuspaviljongen i fredags kväll.

Dan Eriksson från Mariehamn slog igenom med låten ”Barndomshemmet” som gick upp på första plats på svensktoppen för 44 år sen. Han har också medverkat i Hylands hörna samt varit med i flera andra åländska band.

Enligt arrangören Ove Andersson är det många som vill att allsången ska bli en ny tradition, men än så länge är inget bestämt.

- Nu ska vi först landa efter helgen, och sedan ska vi fundera framåt. Vi håller kontakten, säger Ove Andersson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »