Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 19 september, 2016 - 13:50Uppdaterad: onsdag, 21 september, 2016 - 08:34

Fellman fick nya hot

Förra veckan fick kansliminister Nina Fellman än en gång motta hot per mail. I ett av mailen stod det bland annat "Du din lilla fitta, sticka helvete, annars vi fixa dig. Du inte riktigt klok satans luder. Vi skall knulla dig i tusen bitar."
- Dom kommer inte varje vecka, men lite nu och då och just när jag tror att det har slutat så dyker det upp nya, säger Fellman.

Redan under sin tid som chefredaktör och ledarskribent för Nya Åland fick Fellman hot via mail, på sociala medier och hon blev även uppringd mitt i natten. Hon har gjort två polisanmälningar, men båda dom har lagts ner på grund av att polisen inte kommit någon vart.
- Dom senaste som kom förra vecka har jag inte polisanmält eftersom jag vet hur svårt det är för polisen att komma någon vart med anonyma mail, säger Fellman.

Reporter: Owe Sjöblom
redaktionen@radiotv.ax
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »