Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 1 april, 2016 - 16:06Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:23

J & L Shipping kör Ängösundsfärjan

Det blir J&L Shipping i Mariehamn som får köra Ängösundsfärjan tre år framåt med ett optionsår. Infrastrukturminister Mika Nordberg har beslutat att teckna avtal med bolaget till en total entreprenadsumma för de fyra åren på sammanlagt nästan 561.000 euro, eller 11.685 euro per månad. Hittills har Ängösundsfärjan ab med Peter Trond och Roland Grunér skött trafiken för 11.500 euro per månad. De har också Simskälatrafiken i ett annat bolag. J&L Shipping, med bröderna Leif och Jan-Erik Lindman, har också den tvärgående linjen på totalentreprenad sedan ett halvår tillbaka. Efter 28 dagars besvärstid skall avtal tecknas för driftsentreprenaden som inleds den 15 maj. Efter det blir det offentligt vilka andra som bjöd på trafiken.

Reporter: Ulf Weman
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »