Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 24 oktober, 2016 - 05:56Uppdaterad: måndag, 24 oktober, 2016 - 06:41
  • Polisen grep en kraftigt berusad man som tagit sig in i en kvinnans bostad natten mot lördagen. Foto: Ida Jansson.

Man tog sig in i bostad

En man tog sig in i en bostad i Mariehamn genom en olåst balkongdörr natten mellan fredag och lördag, det berättar polisen i ett pressmeddelande.

Kvinnan som bodde i lägenheten hörde och såg vad som skedde och ringde polisen som snabbt kom till platsen. Mannen var kraftigt berusad och han greps med stöd av polislagen i skydd mot hemfrid.

Natten mellan lördag och söndag greps en person utanför en nattklubb eftersom denne varit inblandad i ett bråk och vägrade lämna platsen. Personen misstänks också för tredska mot polis och ska få böter.

Slutligen rapporterar polisen om en person som misstänks för grovt rattfylleri efter att ha kört bil i natt med cirka 2 promille alkohol i blodet. Personen hade barn som var hemma utan vuxens tillsyn, så polisen kontaktade barnskyddet och åkte till hemmet tillsammans med socialarbetare. Barnen verkade må bra och socialen tog över ärendet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »