Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 26 maj, 2016 - 06:21Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:18

Många körde för fort

Polisen bötfällde sju förare för fortkörning i går. 20 dagsböter blev straffet för den som körde 51 kilometer i timmen på 30-området på Västra Ytternäsvägen i Mariehamn och 6 dagsböter var fick fyra andra förare som körde 50, 47 och 49 kilometer på samma ställe.
18 dagsböter fick en förare som körde 74 kilometer i timmen på 50-sträcka på Södersundavägen i Jomala, och böter fick också en förare som körde 92 kilometer i timmen på 70-område på Sundsvägen i Sund.
I polisens onsdagsrapport nämns också att ett obesiktat fordon stoppades på Nya Godbyvägen i Finström Ämnäs och att föraren delgavs böter, samt att en person som störde ordningen i centrum fick följa med till polisstationen och tillbringa några timmar i cellen för att nyktra till och lugna ner sig.

Reporter: Malin Lundberg
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »