Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 17 december, 2017 - 11:05Uppdaterad: måndag, 18 december, 2017 - 06:36

Mycket folk i rörelse gav polisen arbete

Det var mycket folk ute på stan natten mellan lördag och söndag vilket föranledde ett antal ingripanden av polisen.

Bland annat behövde ordningsvakter på en av stadens krogar assistans från polisen med en gäst som vägrade avlägsna sig från området trots att ordningsvakterna uppmanat personen till det. Efter att polisen kommit till platsen och pratat med personen så gav sig personen iväg därifrån.
Det kom en anmälan om en störande fest i ett lägenhetshus i Mariehamn. På plats kunde polispatrullen konstatera att minderåriga personer var inblandade och att alkohol konsumerades. Festen avslutades, målsmän kontaktades och en barnskyddsanmälan har upprättats.

Dessutom fick en bilförare böter efter att ha gasat på ordentligt och sladdat omkring på gator i Mariehamn, böteslappen gavs för äventyrande av trafiksäkerheten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »