Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 26 juli, 2016 - 05:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:13

Ny åländsk app lanserades

Nu lanseras en åländsk webbtjänst och en app, Kloink, vars syfte är att samla butikers erbjudanden och restaurangers lunchkuponger på samma ställe.
Den huvudsakliga målgruppen för tjänsten är lokala affärer som inte själva har möjlighet att ta fram digitala lösningar. Appen ska dessutom underlätta för kunderna då den samlar alla erbjudanden och på samma ställe. I nuläget är det fem butiker som är anslutna till tjänsten. Grundare av Kloink Ab är bröderna Joakim och Niklas Isaksson och deras fokus har legat på enkelhet. Jan-Erik Karlsson och Mattias Hendersson är genom Lekia och Ombudet i Maxinge säljansvariga på Kloink.
- Ursprungligen kommer idéen från att alla numera har smartphones och man har den alltid med sig, även när man handlar. På så sätt är det smart att samla affärernas erbjudanden på ett ställe, istället för att ha olika bonuskort och dylikt, säger Jan-Erik Karlsson.

Reporter: Erika Pettersson
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »