Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 3 juni, 2016 - 17:54Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:17

Ny styrelse för Ålands idrottscenter

Ålands idrottscenter valde ny styrelse på bolagsstämman i dag. Bara ordföranden Roger Höglund sitter kvar från den gamla styrelsen och nya är Vidar Nordqvist, Sverker Jansson och Camilla Eklund. Suppleanterna Per Lindblom, Yolanda Åkerblad och Åsa Mattsson är också nya.
- Det känns som en bra och företagsinriktad styrelse med bra bredd, säger Roger Höglund.
Bokslutet för 2015 som visar ett nollresultat klubbades på stämman och nu är första prioritet för den nya styrelsen att utse en vd som efterträder verksamhetsledaren Janna Johansson som sade upp sig efter turbulens i bolaget. Ansökningstiden gick ut i dag och ett tiotal har sökt tjänsten. När den nya vdn tillträder finns flera stora utmaningar att ta tag i, enligt Roger Höglund.
- Vi måste börja titta på ett nytt kassa- och bokningssystem och så ska vi titta på frågan om en bowlinghall igen och se om det är något vi ska satsa på eller inte, säger han.

Reporter: Malin Lundberg
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »