Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 24 augusti, 2017 - 16:17Uppdaterad: torsdag, 24 augusti, 2017 - 16:44
  • Ian Bergström, projektchef på infrastrukturavdelningen, är en av de som ska medverka när kortruttsprojektet ska diskuteras på öppet möte om ett par veckor. Arkivfoto: Ulf Weman.

Paneldebatt hålls om kortrutten

Ett öppet möte om utvecklingen av skärgårdstrafiken, det så kallade kortruttsprojektet, arrangeras av socialdemokraterna på stadsbiblioteket i Mariehamn den 12 september.

Mötet inleds med en presentation av de utredningar som landskapsregeringen gjort som grund för kortruttplanerna, och därefter blir det en paneldebatt ledd av Mia Hanström. I ett pressmeddelande berättar arrangören att infrastrukturminister Mika Nordberg och projektchef Ian Bergström från infrastrukturavdelningen ska delta liksom representanter för skärgården och miljörörelsen. Mötet som är öppet för allmänheten pågår mellan 18.30 och 20.00.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »