Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 28 augusti, 2016 - 11:45Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:10

Personbil brann och personer försvann

En personbil fattade eld i samband med en trafikolycka i lördags. Olyckan inträffade på Långbergsödavägen i Saltvik. Enligt polisen ska föraren ha väjt för ett rådjur vid avkörningen. Föraren han ta sig ut ur bilen i tid och klarade sig med lindriga skador. Bilen släcktes av Östra Saltviks FBK och kunde konstateras vara totalförstörd. Under lördagens gjorde Sjöbevakningen och polisen en gemensam kontroll på Föglö. Bland annat övervakades ordningen i samband med Föglödagen och en alkoholkontroll hölls. Allt var till myndigheternas belåtenhet.

På lördag kväll fick polisen in en anmälan om en person som tappat bort sig skogen i Hammarland. Anmälaren befarade att personen befann sig i fara. Personen hittades dock ganska snabbt i närheten av sin bostad och det visade sig att personen endast tagit sig en liten tupplur i skogen.

Även på morgontimmarna fick polisen in en anmälan om en person som försvunnit, men även denna kom ganska snart till rätta.

I Eckerö inträffade en eldsvåda i en bastu, men tack vare tappra insatser från närvarande personer kunde bastubyggnaden räddas utan större skador. Brandkåren var även snabbt på plats. Polisen utreder brandorsaken, men någon misstanke om brott föreligger inte.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »