Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 27 juli, 2017 - 06:51

Runt 20 polisingripanden under natten

Under natten har polisen gjort cirka 20 ingripanden.

Bland annat misstänks en person som körde in i bommen mellan parkeringsrutorna vid Maxinge, vilket gjorde att bommen slog i två andra parkerade bilar, för trafikförseelse och smitning.

En ung person ville klättra under Färjsundsbron och två andra på ett tak i staden. Polisen tillkallades och informerade personerna om faran.

En moped hade tillgripits i Jomala, men hittades en stund senare cirka 300 meter bort. I Jomala spelades även musik på hög volym och de boende i närliggande hus gillade inte det. De som störde hade dock avlägsnat sig när polisen kom.

På Torggatan stannades en bilist som körde mot enkelriktad trafik och hade inte heller körrätt. Personen misstänks därför för olovlig körning och trafikförseelse.

En mopedist som visade likgiltighet mot medtrafikanter i Mariehamn tilldelades en anmärkning. Flera personer fick sova på polisstationen efter för mycket alkohol och en person med kniv ställde till med bråk på en krog.

En person som blivit tilldelad knytnävsslag i ansiktet anmälde om misshandel.

Det skriver polisen i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »