Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 3 juni, 2015 - 05:47Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:46

Skunk söker ungdomscoach igen

Skärgårdsungdomarnas intresseorganisation Skunk står utan ungdomscoach igen. I slutet av april anställdes Fredrik Elmgren från Sverige som ungdomscoach, men Skunk valde att avsluta hans anställning efter bara någon vecka. Skunks ordförande Rebecka Mattson säger att man snabbt upptäckte att den man rekryterat inte fungerade i rollen som ungdomscoach.
- Det har inte begåtts några direkta fel, men under prövotiden framkom att det inte var rätt person för jobbet, säger Rebecka Mattsson.
Jobbet som ungdomscoach handlar till stor del om att åka runt i skärgårdskommunerna och bilda olika typer av nätverk för unga. Nu ska Skunk försöka rekrytera en ny ungdomscoach, och man har redan kontaktat en del av de som sökte jobbet tidigare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »