Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 3 augusti, 2016 - 17:51Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:12

Sökpådraget avslutat – mannen påträffad

Polisen har nu avslutat sökpådraget efter mannen som är misstänkt för dråp- alternativt mordförsök. Mannen påträffades i Sund Kastelholm efter tips från allmänheten.

I ett pressmeddelande från polisen klockan 18.25 uppges att mannen gripits vid 17.30-tiden misstänkt för att ha försökt ta livet av alternativt svårt misshandlat en kvinna i Godby på förmiddagen. De båda barnen som mannen hade med sig i bilen när han lämnade kvinnans bostad är också påträffade, de hade blivit omhändertagna av de personer som påträffat dem och barnen är oskadda. Den svårt skadade kvinnan är bortförd med helikopter från Åland för fortsatt vård.

Mannen är i detta läge misstänkt för dråp- alternativt mordförsök. En förundersökning kommer att inledas för att utreda vad som hänt och omständigheter kring detta samt eventuella motiv.

Reporter: Malin Lundberg
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »