Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 21 juli, 2014 - 07:55Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:58

Trafikolyckor och fylla under helgen

Polisen har haft fullt upp under helgen. Framför allt har de tagit hand om fulla personer som rört sig i Mariehamn. Det är Lilla holmen, Stadshusbacken och utanför Rockoff-området som har varit populära tillhåll för festande, men det har enligt polisen gått lugnt till. Några har dock fått övernatta i fyllecellen.

Det skedde också flera trafikolyckor under helgen. Redan under fredagskvällen körde en personbil in i en bil som skulle vända på Lemlandsvägen vid Nabben i Mariehamn. Under lördagen backade en bil på en mopedist på en av stans mackar. Bilföraren smet från platsen och saken utreds nu av polisen.
Under natten till söndag körde en bil av vägen på Södersundsvägen intill ÅCA. När polisen kom till platsen fanns ingen person där, de sökte med hund men kunde inte hitta någon. Utredning pågår.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »