Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 2 april, 2015 - 11:10Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:54

Vill sänka skatten för lägst avlönade

Skatten för låg- och medelinkomsttagarna behöver sänkas och staten bör göra satsningar på exempelvis infrastruktur och införa en ny exportstrategi. Det är riksdagskandidaten Sara Kemetters recept för att få Finlands ekonomi på fötter. Sara Kemetter är den fjärde riksdagskandidaten i Ålands Radios utfrågning av kandidaterna. Hon vill inte att Finland går med i Nato.

- Vi har redan ett samarbete med Nato, ett medlemskap tolkas bara av Ryssland som en aggression och vi vill ha goda relationer, säger hon.

Sara Kemetter är också positiv till att fördubbla flyktingmottagningen i Finland. Utfrågningen sänds i Åland idag klockan 16.10 och den finns i sin helhet på vår hemsida, radiotv.ax. I tv sänds den första gången i lokalkanalen klockan 18.00 i kväll.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »