Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 28 juli, 2017 - 07:16

Ytterligare en intensiv natt för polisen

Även i natt har polisen arbetat intensivt med 15 polisuppdrag som registrerats.

Bland annat utförde polisen nykterhetskontroll i hamnen och fyra chaufförer visade utslag på alkoholintag men samtliga under gränsen för straffbarhet.

I Geta krockade en bil med ett rådjur.

I Mariehamn försökte en ex-pojkvän ta sig in hos sin ex-flickvän, som ringde polisen, vilket gjorde att ex-pojkvännen avlägsnade sig innan polisen kom till platsen. En rejält berusad person tappade bort sig och önskade skjuts av polisen till en ort på finska fastlandet. Personen fick sova ruset av sig på polisstationen då denne inte var förmögen att ta hand om sig själv. Polisen mottog även samtal om ungdomar som hade hög volym och klättrade på byggnader i staden. Ett larm kom också från en båt i en småbåtshamn, men orsaken till larmet är okänd.

I Finström framförde en person en bil utan att inneha körrätt och fick böter för olovlig körning.

Polisen menar ändå att veckan löpt på bra då slutet av juli traditionellt sett är den mest hektiska tiden under året och att inga allvarligare brott kommit polisen till kännedom. Det skriver polisen i ett pressmeddelande.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »