Publicerad: söndag, 30 april, 2017 - 18:34Uppdaterad: söndag, 30 april, 2017 - 18:45

IFK spelade 1-1 igen

IFK Mariehamn är fortsatt obesegrade i fotbollsligan efter att ha spelat den tredje matchen på raken som slutade 1-1 inför 1.013 åskådare. Idag var det VPS som stod för motståndet på hemmaplan.

I slutet av en händelsefattig första halvlek kunde Kristian Kojola nicka in en hörna och IFK gick till halvtidsvila i ledning. Kvitteringen kom efter fyra minuter i den andra halvleken när Sebastian Strandvall sköt en frispark stolpe in från 22 meter.
Det som det pratades mest om efter matchen var en sitution där VPS-målvakten Marko Meerits rensade undan bollen samtidigt som han våldsamt sparkade omkull Brian Span. Domaren pekade i första skedet på straffpunkten, men ändrade sig efter diskussion med assisterande domaren och dömde hörna istället.
IFK har sex poäng efter fyra spelade matcher och ligger trea i en haltande tabell, HJK leder med elva poäng efter fem matcher och Ilves är tvåa med sju poäng. Och just Ilves är IFK:s nästa motståndare inkommande lördag och den matchen direktsänds i Ålands Radio.