Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 22 juli, 2016 - 06:31Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:13

Åländska boenden får höga betyg på Tripadvisor

Turister som ska bo på Åland blir i regel väldigt nöjda, det visar siffror från Tripadvisor som räknas som en av världens största reseforum på nätet. På sajten kan man betygsätta och bedömma sitt boende på en skala ett till fem och Ålands olika boenden fick i snitt 3,77, där betyget fyra klassas som mycket bra.

Bäst betyg på hela Åland har Kvarnbo Gästhus fått och Ella Grüssner Cromwell Morgan som driver stället med sin make är såklart glad över omdömet. Men hon berättar också att hon inte brukar gå in på reseforum då hon hellre ser att hon får kritik personligen, inte på internet.

Något mer man kan tyda på Tripadvisor är att de som varit mest nöjda har bott på gästhem utanför Mariehamn och inte på traditionella hotell.

Reporter: Andreas Johnsson
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »