Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 30 maj, 2016 - 11:02Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:18

Flera anmälningar om dödshot

Flera personer kände sig hotade till livet under natten till måndagen. Först larmades polisen till en adress i Mariehamn där flera personer sade att de kände sig hotade till livet, och lite senare på natten kom en tonåring med utländsk härkomst till polisstationen och sade sig vara hotad av landsmän med kniv. Med polisens hjälp kunde situationen lugnas. Hotet mot tonåringen och hotet mot de andra personerna tidigare på kvällen har kopplingar till varandra, enligt polisen.
Förundersökningsledaren Anders Mattsson säger att utredning av ärendena pågår och han vill inte säga om de har något samband med de hot och trakasserier som tiggare anmält att de utsätts för.
Under natten till i dag har polisen också gripit en man som var så berusad att han inte kunde ta vara på sig själv. Polisen kallades också en landsortskommun där ett straffbart bruk av narkotika gav böter.

Reporter: Malin Lundberg
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »