Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 31 augusti, 2015 - 11:08Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:33

Förslag om strandpromenad

Riv den gamla träbryggan nedanför Lotsberget och upplys cyklister om att de inte ska cykla på strandpromenaden. Det är två förslag socialdemokraten Barbro Sundback vill att stadsstyrelsen tar tag i. Den gamla träbryggan, som inte använts sedan oljecisternerna fanns i området, förfaller och är provisoriskt ingärdad. Den borde, enligt förslaget, snarast rivas för att förhindra olyckor. Strandpromenaden är smal och planerad för fotgängare men används alltmer också av cyklister. Därför föreslås att staden på lämpligt sätt upplyser om att den inte är till för cyklister. Ytterligare ett förslag som gäller området kring lotsgatan är att sätta upp ett insamlingskärl för hundbajspåsar på Seglarmakargatan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »