Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 19 oktober, 2022 - 13:48Uppdaterad: onsdag, 19 oktober, 2022 - 14:17

Greps för att ha spridit sopor

I går tisdag grep polisen en person som hade spridit sopor omkring sig.

Polisen hade fått flera samtal om en person som rörde sig på olika ställen i Mariehamn med avvikande beteende. Personen hade rotat runt bland sopor, känt på cyklar och grävt runt i skogen och spred sopor omkring sig. På basis av polislagen greps personen på grund av sitt beteende.

Under natten mellan tisdag och onsdag påträffades tre personer vid sjukhusområdet varav en av personerna hade en liten mängd narkotika på sig vilket resulterade i en brottsanmälan.

Från måndag till tisdag hade polisen också trafikövervakning. Bland annat fick en förare 200 euro i böter för att ha kört för fort på Lemlandsvägen och två andra förare fick 100 euro vardera i böter för att ha kört på en sträcka där genomfartstrafik var förbjuden. Dessutom fick två förare böter för att ha struntat i högerregeln, båda gångerna var det en polisbil som kom från höger och hade förkörsrätt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »