Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 24 januari, 2015 - 11:59Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:04

Händelserik natt för polisen

Natten mot lördag kallades polisen till en adress i Mariehamn där ett vittne hade sett en man utdela kraftiga sparkar mot en ung person. Polisen grep den misstänkte enligt tvångsmedelslagen för att säkra fortsatt utredning av ärendet. Polisen fick också rycka in för att undersöka en fastighet i Mariehamn som utsatts för skadegörelse i form av äggkastning. Polisen kunde säkra spår på platsen och utredning pågår.

Under natten mot lördag fick polisen en anmälan om att det avfyrades fyrverkerier från en personbil som körde omkring i Godby centrum. Polisen for till platsen men då var allt lugnt. Polisen rapporterar också om en trafikolycka i östra Jomala, där en personbil kört av vägen och bivit liggande på sida. Ett blåsprov  visade att föraren hade 1, 73 promille alkohol i utandningsluften. Personen greps enligt tvångsmedelslagen för att säkra fortsatt utredning. Polisen har påbörjat utredning i ärendet och har också inlett en utredning kring en våldtäkt på en färja som anlöpte Mariehamn.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »