Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 27 juli, 2016 - 07:19Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:13

Hot, fylleri och narkotika sysselsatte polisen

Och mer om nattens händelser: Tre personer omhändertogs av polisen eftersom de störde ordningen på en av Mariehamns krogar. Personerna fick övernatta på polisstationen. En 16-åring försökte ta sig in på krogen genom att uppge falsk identitet. Ungdomen skjutsades hem av polisen.
En narkotikapåverkad ung förare körde bil i Mariehamn med fem andra ungdomar som passagerare. Polisen hittade en mindre mängd narkotika i bilen och föraren misstänks för rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.
En utredning av skadegörelse, olaga hot och hemfridsbrott inleddes efter att ett antal personer kastat sten mot en bostad och hotat de boende. Ytterligare en anmälan från en person som kände sig hotad i sin bostad gjordes under natten men när polisen kom till den platsen var allt lugnt.
Slutligen utsattes en affärslokal i Mariehamn för inbrott och en stöldutredning har inletts.

Reporter: Malin Lundberg
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »