Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 7 mars, 2024 - 18:00Uppdaterad: torsdag, 7 mars, 2024 - 18:05

Kastörsbron stängs av för vägarbete måndagkväll till onsdagmorgon

Vägtrummor ska förläggas i vägbanken söder om Kastörsbron på Kumlinge. Det innebär att en del av landsväg 800 Snäckövägen/Kumlingevägen kommer vara helt avstängd för trafik under arbetet. Detta gäller även gång- och cykeltrafikanter.

Arbetet är planerat att pågå mellan 20:00 på måndagen den 11 mars till 08:00 tisdagen den 12 mars och sen samma tider igen mellan 12 och 13 mars.

För resenärer som ankommer med M/S Alfågeln från Hummelvik till Kumlinge färjfäste 06:50 uppmanas att beakta att passage över Kastörsbron inte är möjlig tisdag och onsdagmorgon före 08:00. Detsamma gäller de som ska åka från Kumlinge färjfäste mot Lappo och Torsholma. M/S Alfågelns tur från Hummelvik till Kumlinge färjfäste 19:35 uppmanas att passera Kastörsbron i så god tid som möjligt före 20:00.

Ska man med M/S Alfågelns tur från Kumlinge färjfäste 22:05 mot Hummelvik uppmanas man att passera Kastörsbron i god tid innan 20:00. För de som anländer i motsatt riktning bör beakta att det inte är möjligt att passera Kastörsbron vid den tiden, då vägen är avstängd.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »