Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 28 juni, 2021 - 08:19Uppdaterad: måndag, 28 juni, 2021 - 09:09
  • Tre personer misstänks ha kört en åkgräsklippare berusade. Arkivfoto: Ida Jansson.

Körde åkgräsklippare berusade

Polisen hade en del uppdrag under midsommardagen och natten till söndagen.

Det skriver polisen i ett pressmeddelande. Tre personer misstänks ha kört en åkgräsklippare berusade och är nu misstänkta för rattfylleri.

Polisen har även haft sampatrullering med sjöbevakningspatruller med ett flertal uppdrag i Degerby, Föglö. Några hundratals midsommarfirare hade samlats i hamnen och förutom ett flertal ordningsstörningar på grund av fylleri registrerades också två anmälningar om misshandel.

På söndagsmorgonen grep polisen en förare på östra Åland misstänkt för att ha under påverkan av alkohol kört bil och kört av vägen. Föraren är misstänkt för grovt rattfylleri och för äventyrande av trafiksäkerheten.

Polisen meddelar även att man i går efterlyste vittnen till skadegörelsen som skett på Lotsgatan i Mariehamn, natten till lördagen. Ett flertal tips har redan kommit in och polisen jobbar nu med dem.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »