Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 30 juni, 2016 - 17:15Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 09:15

Paf får ny CFO

Per Sahlberg anställs som ny CFO på spelbolaget Paf och tillträder posten den 1 oktober. Det efter att närmast jobbat som ekonomichef för nätspelsutvecklaren Train och innan dess innehaft samma position för flera andra spelbolag. Johan Rothberg som är Pafs nuvarande ekonomichef blir vice vd och HR-direktören Johanna Backholm fortsätter sin tjänst som vice vd.

Pafs vd Christer Fahlstedt säger i ett pressmeddelande att Rothberg har en lång och unik kunskap om Paf som företag och spelbranschen som helhet vilket gör honom väl lämpad att öka Pafs fokus på affärsutveckling samt för att omsätta det till affärsnytta för spelbolaget. Han försäkrar sig också om att Sahlberg är rätt person för CFO-jobbet.

- Per Sahlberg har en bred kompetens inom det finansiella området och stor erfarenhet av spelbranschen vilket kommer att förstärka Pafs verksamhet på ett mycket bra sätt. Jag och Per har dessutom arbetat tillsammans under de senaste tolv åren, så därför vet jag av erfarenhet att han är en oerhört kunnig och kompetent person, skriver Paf i ett pressmeddelande.

Reporter: Emma Lindvall
redaktionen@radiotv.ax

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »