Publicerad: fredag, 5 april, 2024 - 06:28Uppdaterad: fredag, 5 april, 2024 - 07:33

ÅU:s Katrin Kirpu uttagen i landslaget – Senja Salo spelade U23-kamp

Åland Uniteds Katrin Kirpu har blivit uttagen till det estländska landslaget som ska EM-kvala under nästa vecka.

Estland möter Albanien på bortaplan i den inledande matchen i kvalet som spelas tisdagen den 9 april. Katrin Kirpu debuterade i landslaget i november 2022.

Försvararen Senja Salo spelade under torsdagskvällen en träningslandskamp med Finland U23 mot Portugals motsvarighet. Finland vann matchen med 3-0 där två av målen gjordes av den före detta Åland United-spelaren Dana Leskinen. Senja Salo spelade 90 minuter och noterades för en varning sent i den första halvleken.

Åland United inleder sitt ligaspel söndagen den 14 april när laget möter KuPS på hemmaplan.