Publicerad: lördag, 20 januari, 2024 - 15:08
  • Isac Holmström förbättrade sin placering i La Diagonela från i fjol. Foto: Privat

Holmström 50e i La Diagonela

Isac Holmström kom på 50:e plats i La Diagonela i långloppscupen på skidor på lördagen.

Men det finns en liten reservation att han kan vara på 51:a plats, det finns en viss otydlighet i resultatlistan.

Isac Holmström var drygt elva minuter efter segraren Kasper Stadaas från Norge som kom i mål på strax under två timmar och 19 minuter. I fjol kom Holmström på 61:a plats i La Diagonela som skidas i Schweiz.

Starten i dagens lopp senarelades med en timme eftersom det var så kallt. Det var 20 minusgrader och snön var kall och kärv, vilket gjorde loppet extra utmanande.

Om en vecka är det dags för klassiska Marcialonga i Iltalien.