Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 24 januari, 2024 - 12:50Uppdaterad: onsdag, 24 januari, 2024 - 14:23
  • Arvid Lundberg återvänder till IFK Mariehamn. Foto: IFK Mariehamn

Lundberg återvänder till IFK

Anfallaren Arvid Lundberg väljer att återvända till IFK Mariehamn efter mindre än ett halvt år i den cypriotiska klubben Pafos FC. 

Den 30 augusti i fjol blev det klart att Arvid Lundberg skulle lånas ut till Pafos FC. Han hade ett A-lagskontrakt men tillhörde U19-akademilaget. 

Arvid Lundberg har spelat i tio av 13 matcher i ligan där U19-laget spelar.  

– Det har varit en bra höst fotbollsmässigt på Cypern. Efter ett tag stod det dock klart för mig att jag inte ser min långsiktiga utveckling på Cypern eller i Pafos FC och samtidigt har IFK Mariehamn nu ett riktigt spännande projekt på gång, i synnerhet för oss unga spelare. Därför valde jag att utnyttja klausulen i mitt kontrakt med Pafos FC att jag kan återvända till IFK Mariehamn och delta fullt ut i försäsongen med laget, säger Arvid Lundberg i ett pressmeddelande från klubben. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »