Publicerad: lördag, 10 februari, 2024 - 19:37
  • IFK kryssade i lördagens träningsmatch. Foto: Dan Sjöblom.

Mållöst i IFK:s träningsmatch

IFK Mariehamn spelade 0-0 på hemmaplan i lördagens träningsmatch mot IK Sleipner.

Hemmalaget tog initiativet direkt i inledningen av matchen och var det klart bättre laget under de första 20 minuterna. Men gästande IK Sleipner, hemmahörandes i svenska division 2, åt sig in i matchen och var inte ofarliga när de skapade ett par halvlägen.

Närmast i den första halvleken var Adam Larsson som satte en boll i nät men målet dömdes bort för en knapp offside.

Till andra halvlek gjorde IFK fem byten och även under halvlekens gång byttes det friskt av bägge lagen.

Andra halvleken bjöd inte på någon sprudlande fotboll och matchen slutade mållös, efter bland annat ett bortdömt mål för IK Sleipner.
– En jämn match och ett rättvist resultat. Vår attityd fanns där i dag men det där sista lilla saknades, säger Robin Sid som gjorde comeback efter sin skada som han ådrog sig i den sista kvalmatchen mot Gnistan förra säsongen.

Nästa match för IFK:s del spelas lördagen den 17 februari. Då är det ligacupmatch mot Ekenäs IF på hemmaplan som väntar.