Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 27 januari, 2024 - 12:58Uppdaterad: lördag, 27 januari, 2024 - 17:56
  • Patrik Raitanen: Pressfoto: IFK Mariehamn.

Patrik Raitanen klar för nya säsonger med IFK

IFK Mariehamns fotbollsherrar har skrivit ett tvåårskontrakt med försvaren Patrik Raitanen.

Raitanen har varit på lån hos IFK under de två senaste säsongerna från HJK. Men nu har HJK och spelaren brutit det kontraktet, vilket möjliggjort för IFK Mariehamn att skriva kontrakt med honom.

Fjolåret ägnade den 22-åriga Raitanen majoriteten av säsongen att rehabilitera sitt knä efter en korsbandsskada som han ådrog sig i en match mot FC Inter i februari. Året innan det gjorde han 13 ligamatcher för IFK Mariehamn.

Raitanen säger enligt ett pressmeddelande från klubben att han är glad att han får fortsätta utvecklas i en bekant miljö och att han är tacksam för stödet han fått från IFK under sin långa rehab.

– Nu när jag äntligen är tillbaka i full form vill jag hjälpa laget och ge mitt allt för klubben, så att vi tillsammans kan ta ett steg framåt och lyckas, säger Raitanen enligt pressmeddelandet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »