• Ralf Göstas och Unreturned love tog en tredjeplats på Solvalla i dag. Arkivfoto: Privat.
Publicerad: söndag, 22 oktober, 2017 - 18:58

Två placeringar på Solvalla

Trav. Det blev åländska framgångar på Solvalla i dag. Twilight speed vann sitt lopp och Unreturned love blev trea i sitt.

Twilight speed som ägs och tränas av Andreas Söderström startade i lopp nummer tre som gick över 2140 meter. Med Kaj Widell i sulkyn gick hästen i mål på 1.15,3, en halslängd före tvåan Texas Elite med Erik Adielsson vid tömmarna. Förstaplatsen gav 20.000 kronor i prispengar.

Stall Dönviks Unreturned love startade i lopp fem och tränaren Ralf Göstas körde. Loppet var 2640 meter med autostart och Unreturned loves tid i mål blev 1.15,7, vinnaren Titan Brodde med Örjan Kihlström i sulkyn hade 1.15,4. Tredjeplatsen gav 10.800 kronor.

Sigvard Helsings häst Bottnas Ambassadör och Brage Karlssons häst Zillavinn tävlade också på Solvalla under söndagen men de blev oplacerade.

Fler Sport

Finska padel-laget nia i EM

Det finländska landslaget i padeltennis slutade på nionde plats i EM i Estoril i Portugal.

Storseger för JIK:s damer

Volleyboll: Jomala IK:s damer svarade för en storseger hemma mot Uppsala VBS C under lördagen. JIK toppar division 2 norra efter fyra omgångar.

Tre FSGM-guld till Mariehamns gymnaster

Gymnastik: Nora Karlsson från Mariehamns gymnastikförening tog dubbla guldmedaljer under lördagens FSGM i Mariehamn.

Dubbla FM-brons till Olivia Weuro

Simning: Olivia Weuro simmade under fredagen och lördagen hem två FM-brons på junior-FM i kortbana i Uleåborg.

Delgrensguld till Sandvik i VM

Kenneth Sandvik om sitt veteranvärldsrekord i bänkpress.
Styreklyft: Kenneth Sandvik tog ett delgrensguld i bänkpress under lördagens tävlande i VM i styrkelyft i Prag i Tjeckien och satte samtidigt ett veteranvärldsrekord.

Granlund klar för ÖSK

Albin Gralund intervjuas av Hasse Persson-Bru.
Fotboll: Ytterbacken Albin Granlund, som de senaste säsongerna spelat i IFK Mariehamn, har nu skrivit avtal med ÖSK i Örebro

JIK A vann årets första derby

A-lagets kapten Jenny Clemes
Helt programenligt så vann Jomala IK:s A-lag över klubbens B-lag i derbyt i damernas division 2 i volleyboll. Setsiffrorna skrevs till 25-10, 25-9 och 25-18.

Åländsk padel-duo utslagen ur EM

Padeltennis: Den åländska duon Karl Berhén och Tony Kjäll respresenterar Finland i EM i padeltennis som avgörs i Portugal den här veckan. I...

Engman med i VM kval

Adelina Engman, Göteborgs FC, är uttagen i truppen som ska möta Israel i nästa match i VM-kvalet. Den 26 november möts lagen i Helsingfors.