Publicerad: lördag, 10 februari, 2024 - 17:25Uppdaterad: lördag, 10 februari, 2024 - 20:16
  • IFK förlorade lördagens match mot Järna SK.

Uddamålsförlust för hockeydamerna

IFK Mariehamns ishockeydamer stod upp bra mot topplaget Järna SK i lördagens hemmamatch i division 2 men till slut blev det förlust med uddamålet. Matchen slutade 3-4.

IFK hamnade i tidigt underläge men kunde kvittera genom Amanda Qvarfordt. Järna SK återtog dock ledningen i mitten av den första perioden.

I den andra perioden utökade Järna sin ledning innan Linnea Lahtinen reducerade för IFK. Amanda Qvarfordt kvitterade sedan i den tredje perioden men IFK kunde inte stå emot bortalaget som gjorde det matchavgörande målet med drygt sex minuter kvar av matchen.

IFK ligger fyra i tabellen med nio inspelade poäng på sju matcher.