Publicerad: onsdag, 24 februari, 2010 - 21:37Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:23

Fotboll: Finland kryssade mot Kina

Fotboll: Finland spelade oavgjort 1-1 mot Kina i den första matchen i Algarve cup som spelas i Portugal. Annika Sjölund spelade från start och blev utbytt i den 89:e minuten och in kom Åland Uniteds Jaana Lyytikäinen. Kina tog ledningen efter sju minuter och Finland kvitterade nio minuter in i den andra halvleken genom Linda Sällström. Med dryga tio minuter kvar räddade Finlands målvakt Minna Meriluoto en straff. På fredag står Tyskland för motståndet och sedan väntar Danmark i den sista gruppspelsmatchen i Algarve cup.