• Filip Hlúpik tar plats i startelvan när Robbin Sellin tvingas avstå på grund av en skadad fot. Foto: Hasse Persson-Bru.
Tränare Peter Lundberg inför kvällens match.
Publicerad: tisdag, 12 september, 2017 - 17:10, uppdaterad: tisdag, 12 september, 2017 - 17:12

IFK möter FC Inter

Fotboll: Ska sommarens storseger upprepas ikväll när IFK Mariehamn tar emot FC Inter i fotbollsligan.

Den 25:e ligaomgången ska kompletteras. När lagen möttes i Mariehamn i slutet av juni blev det en klar hemmaseger med hela 5-0. Inför kvällens match ligger IFK på sjätte plats med 34 poäng och Inter är två placeringar bakom med 31 poäng. IFK har åtta poäng upp till medaljplatserna och därför är en seger viktig om IFK och tränaren Peter Lundberg ska vara med i kampen om europaplatserna.

Fler Sport

FM-brons till Olivia Weuro

Simning: Olivia Weuro simmade under lördagen hem ett FM-brons på junior-FM i kortbana i Uleåborg. Medaljen kom i lagkappen 4x100 meter medley.

Delgrensguld till Sandvik i VM

Kenneth Sandvik om sitt veteranvärldsrekord i bänkpress.
Styreklyft: Kenneth Sandvik tog ett delgrensguld i bänkpress under lördagens tävlande i VM i styrkelyft i Prag i Tjeckien och satte samtidigt ett veteranvärldsrekord.

Granlund klar för ÖSK

Albin Gralund intervjuas av Hasse Persson-Bru.
Fotboll: Ytterbacken Albin Granlund, som de senaste säsongerna spelat i IFK Mariehamn, har nu skrivit avtal med ÖSK i Örebro

JIK A vann årets första derby

A-lagets kapten Jenny Clemes
Helt programenligt så vann Jomala IK:s A-lag över klubbens B-lag i derbyt i damernas division 2 i volleyboll. Setsiffrorna skrevs till 25-10, 25-9 och 25-18.

Åländsk padel-duo utslagen ur EM

Padeltennis: Den åländska duon Karl Berhén och Tony Kjäll respresenterar Finland i EM i padeltennis som avgörs i Portugal den här veckan. I...

Engman med i VM kval

Adelina Engman, Göteborgs FC, är uttagen i truppen som ska möta Israel i nästa match i VM-kvalet. Den 26 november möts lagen i Helsingfors.

Engmans KGFC avslutade med seger

Adelina Engman och hennes Kopparberg/Göteborgs FC avslutade Damallsvenskan med vinst då laget slog KIF Örebro på bortaplan med 1-0. Engman startade...

En vinst och en förlust för MLK:s damer

MLK:s tennisdamer spelade i helgen två bortamatcher i division 1. I lördags blev det förlust mot ETS från Esbo med 0-3 och i söndags vann MLK mot LT...

Ny vinst för hockeyherrar

Andreas Stenberg berättar om sitt avgörande mål i lördagens match
IFK Mariehamn vann även helgens andra match när laget slog SDE HF på bortaplan under söndagen.