Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 28 augusti, 2015 - 06:24Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 08:33

Två hotade begå självmord

Två personer hotade ta livet av sig i går kväll. Tidigt på kvällen kallades polisen och räddningsverkets ambulanspersonal till en kommun på landsbygden där en person hotade med att begå självmord, och knappt hade de hunnit lämna platsen förrän nästa larm kom om en självmordsbenägen person i Mariehamn.
- Återigen kunde ambulansen sköta saken på sitt professionella sätt och vård erbjöds, säger polisen, som uppger att personerna inte hade några livshotande skador när de fördes till vård på kvällen.
Av hänsyn till patienterna vill polisen inte beskriva personerna eller situationerna närmare, men man säger till Ålands radio att utryckningar i samband med självmordsförsök inte alls hör till ovanligheterna i polisens arbete.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »