Publicerad: onsdag, 27 december, 2023 - 09:09Uppdaterad: onsdag, 27 december, 2023 - 12:42
  • Isac Holmström kom trea i Lappfors. Foto: IF Åland skidning

Holmström trea i Parkloppet

Isac Holmström kom på tredje plats i Parkloppet i Lappfors i Österbotten på annandagen och bröderna Furu tog en varsin sjätteplats.

Isac Holmström var drygt 45 sekunder efter segraren Juuso Haarala i det tolv kilometer långa loppet som gick på en varvbana som var två kilometer. På andra plats var en annan långloppsåkare, Viktor Mäenpää, 21 sekunder efter segraren. Både Holmström och Mäenpää stakade hela loppet medan Haarala valde att köra med fäste under skidorna.

I P 16 kom Morgan Furu på sjätte plats över sex kilometer och i P 12, som skidade två kilometer, kom Eddie Furu även han på sjätte plats.