Publicerad: lördag, 3 februari, 2024 - 16:14Uppdaterad: lördag, 3 februari, 2024 - 18:20

IFK slog Inter i ligacupen

I ligacupen i fotboll tog IFK Mariehamn årets första seger då man slog FC Inter med 2-0 på bortaplan i Åbo.

IFK tog ledningen i den 43:e minuten, då Olawale Tehe hittade Adam Larsson i målområdet, som sedan kunde slå in sitt första mål i IFK-tröjan.

Andra halvlek var inte ens en minut gammal då IFK ökade på ledningen. Daniel Enqvist stoppade en Interspelare och Matias Ojala spelade fram Jayden Reid, som bröt in från vänsterkanten och sköt ett skott som styrdes av en Interspelare och bollen hittade nätmaskorna.

Efter två spelade matcher ligger IFK tvåa i sin grupp i Ligacupen och nästa match i turneringen är den 17 februari, då man möter Ekenäs IF på hemmaplan. Före det ska man dessutom möta IK Sleipner i en träningsmatch på hemmaplan, vilket man gör den 10 februari.