Publicerad: måndag, 26 februari, 2024 - 11:04Uppdaterad: måndag, 26 februari, 2024 - 14:07

Söderlund tolfte i 24 timmars i Esbo

Emil Söderlund kom på en total tolfte plats i 24 timmars ultralöpning i Esbo som arrangerades i helgen.

Tävlingen gick av stapeln i Esport Arena i Esbo på en bana som är drygt 390 meter lång och det handlar om att springa så långt som möjligt på ett dygn.

Emil Söderlund sprang 481 varv vilket betyder 187,6 kilometer. Vann gjorde Elvijs Menniks från Lettland med 627 varv, 244,5 kilometer.

I klassen M45 kom Emil Söderlund på andra plats efter slovaken Attila Biro som klarade av att springa 228,6 kilometer.

Totalt var det 91 löpare som stod på startlinjen klockan 12.00 på lördagen.