Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 2 mars, 2024 - 20:50Uppdaterad: lördag, 2 mars, 2024 - 21:04

Uddamålsförlust för FBC Ålands herrar

FBC Ålands innebandyherrar förlorade lördagens bortamatch mot Uppsala Life IF med 5-4 i division 3.

Uppsala Life IF gjorde både 1-0 och 2-0 samt missade en straff innan Mathias Engström kunde reducera för FBC Åland. Hemmalaget kunde därefter göra två raka mål innan FBC Åland genom Fredrik Engström kunde reducera till 4-2. Innan den andra perioden var över utökade Uppsala Life till 5-2.

I den tredje perioden gjorde FBC Åland två mål genom Kenny Lindqvist och Fredrik Engström men närmare än så kom inte ålänningarna.

FBC Åland ligger på tionde plats av tolv lag i division 3 och fem matcher återstår av säsongen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.